Barion Pixel
  

A kivi szuper C-vitamin forrás!



 

A kivi húsának íze az ananász és a szamóca zamatára emlékeztet. Termésének különleges értéke nagy foszfor és vastartalma mellett az almánál tízszer nagyobb C-vitamin tartalma.

 

A kiviről és hazai termesztéséről (!) az alábbi linkre kattintva olvasható el egy érdekes cikk:

http://www.fmc.hu/2018/01/07/tevedes-hogy-a-kivi-nem-birja-a-hazai-klimat/

 

 

Akinek nincsen otthon kivibokra, annak sem kell aggódnia! A PatikaPlus Gyógyszertárakban januárban számos vitamin akciós áron kapható!


Tetszett a cikk?
 

2018. január 21.

Hasonló cikkek

Mit tehetünk a vállfájdalom elkerüléséért?

A vállunk az egyik legösszetettebb és legmozgékonyabb ízületünk, mely nemcsak a karok irányításában, hanem a fej és a törzs mozgásának koordinálásában is fontos szerepet játszik.

TOVÁBB A CIKKHEZ
2025. 12. 18.

Mit tehetünk a premenstruációs szindróma (PMS) enyhítéséért?

Sok nő számára a menstruációt megelőző napok nem csupán testi, hanem lelki próbatételt is jelentenek.

TOVÁBB A CIKKHEZ
2025. 12. 18.

Minden, amit a bárányhimlőről tudni érdemes

A bárányhimlő (varicella) az egyik legismertebb fertőző betegség, ami leggyakrabban gyermekkorban fordul elő.

TOVÁBB A CIKKHEZ
2025. 12. 18.

Értesüljön elsőként újdonságainkról és havi kedvezményeinkről!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben    Elfogadom

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben    Elfogadom