Rajzolj – és nyerj egy mobiltelefont!

   Hírek      2022. június 20.

„Én így töltöm a nyári szünetem – egészségesen!” címmel rajzpályázatot hirdet a Székesfehérvári székhelyű PatikaPlus Gyógyszertárak. A pályamunkák bármilyen technikával készülhetnek: grafittal, színes ceruzával, zsírkrétával, tussal, temperával, vízfestékkel, szénnel…

A cél az, hogy megmutasd, mit teszel egészséged megőrzése vagy javítása érdekében a következő hónapokban!

Az alkotáshoz néhány tippet is adunk: gondold végig, hogy milyen ételeket (zöldségeket, gyümölcsöket) ajánlott fogyasztani vitamintartalmuk miatt! Milyen veszélyeket rejt magában a nagy hőség, és hogyan lehet elkerülni a hőgutát, napszúrást? Ha szerinted fontos a testmozgás, akkor mit teszel fittséged érdekében? Milyen sportokat lehet művelni a nyári hónapokban?

A felhívás részleteit az alábbi plakáton találhatod:

 

A pályázatról megjelent sajtóhírt ITT olvashatod el!

 


Tetszett a cikk?
 

2022. június 20.

Hasonló cikkek

Várandósan mit használhatok allergiás tünetek ellen?

Várandósság alatt, ha csak lehet, inkább nem szedünk gyógyszereket, ám vannak olyan állapotok, amikor mérlegelni kell, hogy a gyógyszer szedése vagy mellőzése jelent-e nagyobb kockázatot. Arról, hogy mivel enyhíthetik biztonságosan a kismamák az allergiás panaszaikat, dr. Augusztinovicz Monika allergológus, fül-orr-gégészt, a Budai Allergiaközpont orvosát kérdeztük.

TOVÁBB A CIKKHEZ
2022. 06. 30.

Hogyan (ne) szabaduljunk meg a fülzsírtól?

Ha a strandolás során fülbe jutott víz nem tud távozni, akkor gondoljunk rá, hogy ennek egyik oka lehet a hallójárati fülzsír is! A fülzsírdugó nemcsak zavaró, hanem fertőzések melegágyát is képezheti. Nyáron mindig megszaporodik a hallójárati gyulladások száma. A megfelelő fültisztítás tehát nagyon fontos, de nem mindegy, hogy mivel történik. Erre az interneten is számtalan praktikát találhatunk, ám nem mindegyiket tanácsos megfogadni, némelyik ugyanis többet árt, mint használ.

TOVÁBB A CIKKHEZ
2022. 06. 30.

Szemölcs, köhögés és emésztési zavarok: szinte mindenre jó a tyúkhúr

A tyúkhúrra nemcsak gyomként tekinthetünk, hanem gyógynövényként is felhasználhatjuk. Van benne C-vitamin, kalcium, vas, magnézium, mangán, foszfor, kálium, nátrium, cink, B1-, B2- és B3-vitamin is!

TOVÁBB A CIKKHEZ
2022. 06. 30.
Kövessen minket itt is:       

Értesüljön elsőként újdonságainkról és havi kedvezményeinkről!