Rászoruló gyerekek táboroztatásában segített a PatikaPlus

   Hírek      2022. augusztus 04.

 

Gyerekek vidám kacajában úszott Székesfehérváron a Berényi út és a Fiskális út sarkán álló katolikus templom udvara a múlt héten. Immár 22. alkalommal telt meg 6-14 éves fiatalokkal az itt található közösségi tér. A diákok a karitász által korábban már segített családokból érkeztek, valamint a Kossuth Lajos Általános Iskolából és a Zentai Általános Iskolából. Őket – többek között - dráma foglalkozások, számháború, arcfestés, ügyességi vetélkedők, kártyázás, csocsózás, mesemondó program, szövés, mézeskalács díszítés és kézműves foglalkozások várták.

A táborlakók napközis rendszerben vettek részt a programokon az Öreghegyi Magyarok Nagyasszonya Plébánia Karitász csoportjának jóvoltából. A gyerekek – a korábbi évekhez hasonlóan – most is kaptak ajándékokat: az egyik anyuka fagylalttal lepte meg őket, a PatikaPlus Gyógyszertárak vitaminokat osztottak szét, a Székesfehérvári Egyházmegyei Karitász naptárakat és tollakat ajánlott fel, a Katolikus Karitász tisztasági csomagokat adományozott, az Öreghegyi Plébánia Karitász Csoportja pedig jojót, állatfigurás nyomdákat, valamint tízszögletű dobókockákat és csavaros jégkrémet vásárolt a diákoknak.

 

A táborról szóló beszámoló elolvasható az alábbi linkre kattintva:

https://fmc.hu/2022/08/03/raszorulo-gyerekek-taboroztak-a-plebanian

 


Tetszett a cikk?
 

2022. augusztus 04.

Hasonló cikkek

Mi az a primitív reflexmaradvány és hogyan hat a gyerekek fejlődésére?

Mit jelent az, hogy primitív reflexmaradvány? Mi történik akkor, ha e reflexek időn túl megmaradnak? Hogyan lehet felül írni a primitív reflexmaradványokat? Kiderül az alábbi cikkből!

TOVÁBB A CIKKHEZ
2022. 08. 18.

Kóstold meg a pitypangot, ha gyógyulni szeretnél!

A híres botanikus, Nicholas Culpepper szerint a gyermekláncfűvel minden testi baj orvosolható. A japánok szerint bármely ráktípus kezelhető e bájos növénnyel. – Mi ebből az igazság? Olvass tovább, s megtudod!

TOVÁBB A CIKKHEZ
2022. 08. 15.

Rászoruló gyerekek táboroztatásában segített a PatikaPlus

A PatikaPlus Gyógyszertárak idén is hozzájárult a rászoruló családokban élő gyermekek táboroztatásához Székesfehérváron.

TOVÁBB A CIKKHEZ
2022. 08. 04.
Kövessen minket itt is:       

Értesüljön elsőként újdonságainkról és havi kedvezményeinkről!