Minden, amit tudni érdemes a parlagfűről
Az Ambrosia artemisiifolia évről évre óriási számban jelenik meg a szántóföldeken és a házikertekben. Ha nem irtjuk rendszeresen, akár súlyos...
Tovább a cikkhez »
Az Ambrosia artemisiifolia évről évre óriási számban jelenik meg a szántóföldeken és a házikertekben. Ha nem irtjuk rendszeresen, akár súlyos...
Sorozatunk mai részében a csalán kerül terítékre. Szó szerint, mivel számos finom étel készíthető belőle. Emellett a szépségiparban is felhasználják...
Hiába van sötét, a szúnyogok megtalálnak minket. A látásuk ugyanis nem túl jó, ám a szaglásuk és a hőérzékelésük nagyon...
Nincsen vízpart szúnyog nélkül, ha elbúcsúzik a fürdőzőktől a Nap, és a közelgő est előcsalogatja a kis vámpírokat. Lehet zsibongó...
A kánikulában jól esik egy pohár finom ital, amely vitaminokban gazdag és még hűsít is. Az alábbi cikkben néhány receptet...
A szibériai mézbogyó vitaminokban gazdag, s japánban annyira szeretik, hogy még italokat (pálinkát) és fagylaltot is készítenek belőle! ...
A fűszerként, illóolajként, étel(ital)ízesítőként, s rovarűzőként (!) is használatos Lavandula angustifolia szinte bármelyik kertben megterem, s rendkívül hálás az időszakos,...
Mire jó a pipacs? - Kiderül az alábbi cikkből! ...
Nézzük meg, mi is az izotónia, s miként tölthetjük fel szervezetünket házilag készített, adalékmentes folyadékkal? ...